Vi är det självklara valet vid takbyte och takarbeten.

Tegel – Plåt – Trä – Papp

  • Reparationer
  • Omläggning
  • Nyproduktion
  • Takbyte

Tak är vår huvudinriktning här på Heta Arbeten Tak & Energi. Vi producerar nya tak samt uför reparationer i alla material: plåt, papp, tegel, trä på fastigheter av alla storlekar, från småhus till hyresfastigheter eller industribyggnader.

Lika viktigt är underhåll och reparationer och mindre, men nog så viktiga arbeten som att rensa bort löv i hängrännor eller skotta ditt tak fritt från snö. 

Unikt kunnande

När det gäller heta arbeten är vi unika, så pass att vi servar många byggfirmor när uppdraget innebär nyproduktion eller renovering av papptak. Vi samarbetar med Mataki och är certifierade för att lämna 30års tätskiktsgaranti. Behöver ditt tak besiktigas utför vi det med värmekamera. Eftersom vi har ett plåtslageri i företagsgruppen klarar vi arbeten som nyproduktion eller reparation av hängrännor, stuprör och skorstensskoning.

Vi hjälper er med alla tänkbara Takarbeten i Jämtland, Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Teckna avtal för underhåll av yttertak

Nu kan du som kund helt kostnasdsfritt teckna ett avtal med oss som innebär att du med ett samtal får dina tak underhållna efter avrop. Vi utför alla arbeten från att rensa hängrännor till att montera taksäkerhet och taksnöskottning. Självklart utför vi även hela takbyten och konditionskontroll av taket.

Vi har i egen regi både teleskophjullastare med korg, vinch, gafflar och skopa, Livlinor och övriga hjälpmedel samt hjullastare för att bla. transportera marksnö.

Tack vare detta så kan vi snabbt vara på plats och åta oss era problem eller underhåll.

Avtalet är helt kostnadsfritt och kostar endast vi avrop.

Avtalet skäddarsys efter era önskemål, kontakta oss för mer information.